Amber Heard over haar rol in 'Aquaman 2': 'Er staat behoorlijk veel druk op'

Amber Heard over haar rol in 'Aquaman 2': 'Er staat behoorlijk veel druk op'

De actrice durft weer van zich te laten horen.

Vorig jaar verloor Amber Heard nog de rechtszaak die zij had aangespannen tegen haar ex Johnny Depp. Sindsdien hebben we tamelijk weinig van haar gehoord, maar nu is ze toch wel echt terug. Tijdens een recent interview laat zij zich uit over Aquaman and the Lost Kingdom.

Heard is op dit moment druk bezig met haar laatste film, In the Fire, in het zonnetje te zetten. De film kende recentelijk zijn première tijdens het Taormina Film Festival. Hier liet de actrice zich uit over het Aquaman-vervolg en de druk die hierbij komt kijken.

Anders
Volgens Heard is Into the Fire een heel andere film dan de Aquaman-sequel, wat geen makkie was om op te nemen. De actrice zegt dat een blockbuster van deze schaal altijd lastig is: "Deze twee films liggen echt heel ver van elkaar af. Het zijn twee heel verschillende dingen".

"Grote franchisefilms brengen altijd veel druk met zich mee. Er staan vele miljoenen op het spel, en dus is er veel druk. Alles moet tot in de puntjes berekend worden".

Vergelijking
Heard vervolgt: "'In the Fire' is een indie-film waar heel veel liefde en tijd is in gestopt, maar het heeft zeker niet hetzelfde budget. Je moet dus voorzichtiger te werk gaan. Het is in ieder geval geweldig om als acteur beide projecten te mogen en kunnen doen".

"Ik ben trots dat ik mag werken aan een franchise als 'Aquaman', maar ik kan ook zeker genieten van kleinere projecten als 'In the Fire'. In mijn ogen is dit een vorm van succesvol zijn, wanneer je kan spelen in deze twee heel verschillende films".

NieuwsFilm

meest populair