Harrison Ford over zijn allerlaatste scène als Indiana Jones in 'The Dial of Destiny'

Harrison Ford over zijn allerlaatste scène als Indiana Jones in 'The Dial of Destiny'

Hij is er een fan van

Harrison Ford was een allerlaatste keer te zien als Indiana Jones in Indiana Jones and the Dial of Destiny, maar wat vindt hij zelf eigenlijk van het einde? Tijdens een recent interview laat hij zich hierover uit. Opgelet: SPOILERS volgen onder de trailer!



Ford is niet meer de jongste. De acteur is inmiddels 80 jaar oud. Het was dan ook verre van zeker of het nog ooit van een nieuwe Indiana Jones-film zou komen, maar deze draait inmiddels in de bioscopen. Helaas wordt de blockbuster maar lauwtjes onthaald, maar Ford zelf is wel tevreden.

Einde
Sommige fans dachten dat Indy misschien wel het loodje zou leggen in The Dial of Destiny, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Ford is zelf tevreden met het einde en laat zich hier tijdens een recent interview over uit.

Zo begint de acteur: "Toen ik het script voor de eerste keer kreeg te zien stond er niks in over het sterven van Indiana. We hadden het er toen dan ook nooit over, maar tijdens de opnames begonnen we hier toch over te praten".

Druk
Ford vervolgt: "James Mangold wilde het echter niet op zijn geweten hebben dat hij de regisseur zou zijn die Indy doodt. Ik denk dat het einde heel goed is. De meeste problemen van Indy zijn verleden tijd en hij krijgt het einde dat hij verdient. De allerlaatste scène is prachtig. Ik ben er een grote fan van".

NieuwsFilm

meest populair