Deadpool is terug! Bekijk de eerste foto's met Ryan Reynolds

Hij krijgt een nieuw kostuum.


Ryan Reynolds heeft al heel wat films gemaakt, maar zijn bekendste werk is toch wel zonder enige twijfel Deadpool. De acteur is perfect als de superheld die bekend staat als 'the merc with a mouth' en keert dan ook terug voor een derde avontuur. Nu zijn de eerste foto's opgedoken.

Het was onduidelijk of het van een derde film zou komen. Enige tijd geleden nam Disney namelijk Fox over, waardoor 'Het Huis van de Muis' nu over de Deadpool-rechten beschikt. Sommige mensen waren bang dat Disney het niet aan zou durven om een Deadpool-film te maken, maar gelukkig lijkt dit niet het geval te zijn!

Nog even wachten
Niet alleen keert Reynolds terug, ook zal Hugh Jackman opnieuw te zien zijn als zijn geliefde Wolverine. Het leek erop dat hij na Logan nooit meer in de huid van de superheld zou kruipen, maar hij zal dus ook te zien zijn in de blockbuster.

De nodige filmfanaten kunnen dan ook niet wachten op de superheldenfilm. We zullen toch nog even moeten wachten, aangezien Deadpool 3 pas in mei 2024 te zien zal zijn, maar toch zijn nu al de eerste foto's online te vinden van Reynolds als de superheld!

Opnames
De hoofdrolspeler is druk bezig met de film. Er werden meerdere kiekjes van hem gemaakt in zijn superheldenoutfit. Deze zijn hier te zien. In deze foto is het juist weer duidelijk te zien dat zijn kostuum er deze keer toch iets anders uitziet.

NieuwsFilm

meest populair