De intieme film 'Big Sky River' houdt de Netflix Top 10 al een paar dagen goed warm

De intieme film 'Big Sky River' houdt de Netflix Top 10 al een paar dagen goed warm

Big Sky River schuift al een paar dagen heen en weer in de Netflix Top 10.

Er bevinden zich met films als Romance in Style en My Summer Prince heel wat romantische avonturen in de Netflix Top 10. En dan is er ook nog Big Sky River die al enkele dagen de lijst warm houdt.

De romantische dramakomedie Big Sky River uit 2022 komt van regisseur Peter Benson en is afkomstig van de studio Hallmark. Netflix omschrijft de film als "sentimenteel" en "romantisch". Je ziet rollen van onder meer Emmanuelle Vaugier, Kavan Smith en Lochlyn Munro.

Bijbehorende ontvangst
Zoals te verwachten is dit geen enorme hoogvlieger. De 6,7/10 op de IMDb is nog best aardig, maar de 2,4/5 op Moviemeter is alweer een stuk lager. FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven nam de tijd om de film te beoordelen en kwam niet verder dan 1 ster.

"Big Sky River is saai geschreven, saai gefilmd en saai geacteerd. Iedereen zegt braafjes zijn tekst op, maar niemand lijkt te hebben nagedacht over hoe de scène mogelijk kan worden verbeterd," oordeelde Verhoeven.

Nu op Netflix
Wil je Big Sky River graag een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Na haar scheiding gaat Tara naar een stadje in Montana voor een ontspannende vakantie. Haar uitje heeft echter een paar verrassingen in petto, waaronder een charmante buurman.

NieuwsFilm

meest populair