Katja Schuurman is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Katja Schuurman is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Haar nieuwste film staat gelijk op nummer 3 in de Netflix Top 10.

Katja Schuurman was afgelopen jaar in maar liefst drie bioscoopfilms te zien. Een van die films was het redelijk succesvolle Casa Coco en nu staat deze op Netflix. De komedie knalt de Netflix Top 10 binnen op de derde plaats.

De komedie Casa Coco komt van regisseur Bob Wilbers (De Expeditie van Familie Vos) en Netflix omschrijft de film als "charmant" en "romantisch". Je ziet ook rollen van onder meer Joke Bruijs, Gerard Cox, Loes Luca, Gijs de Lange en Frédérique Spigt.

Zwak ontvangen
Op Moviemeter komt Casa Coco niet verder dan een 2,5/5 en FilmTotaal-recensent Aram Isaac had behoorlijk moeite om de 88 minuten vol te maken. Hij kwam namelijk niet verder dan een enkele ster in zijn recensie.

"Lopendebandwerk, en niet bepaald van een creatief wonderkind. De zelfgenoegzaamheid waarmee de film zichzelf desondanks positioneert is dan ook een dikke middelvinger naar het publiek," aldus Isaac.

Nu op Netflix
Wil je Katja in actie zien in Casa Coco, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Toons uitstapje naar Bonaire om aan zijn problemen te ontsnappen, loopt niet zoals gepland wanneer hij ontdekt dat een oude vlam van 50 jaar geleden het pension runt.

NieuwsFilm

meest populair