Deze excentrieke actiefilm staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10

Deze excentrieke actiefilm staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10

Een nieuwe Netflix Original met Pierce Brosnan.

In een klap heeft de Netflix Top 10 een nieuwe koploper. De actiekomedie The Out-Laws knalt namelijk de lijst binnen en duwt de docu Wham! over de populaire jaren 80-band naar de tweede plaats.

De actiekomedie komt van regisseur Tyler Spindel en Netflix omschrijft deze met woorden als "excentriek" en "feelgood". Netflix strikte een aantal mooie namen voor de film met Adam DeVine, Nina Dobrev, Ellen Barkin en Pierce Brosnan.

Bedenkelijk ontvangen
Helaas kan ook deze Netflix Original niet overtuigen. Op de Tomatometer van Rotten Totamoes staat The Out-Laws op slechts 20 procent na 41 recensies. Ook het publiek is niet tevreden gezien de 45 procent als publieksscore.

"Met een enorm getalenteerde cast kan The Out-Laws niet anders dan voor wat gelach zorgen - maar het is te weinig om de afgeleide, sitcom-waardige opzet van de film goed te maken," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Heb je zin een in actiekomedie-tussendoortje, dan vind je The Out-Laws nu hier op Netflix.


Als de bank van manager Owen enkele dagen voor zijn bruiloft wordt overvallen, wijst al het bewijs, ongemakkelijk genoeg, naar zijn aanstaande schoonfamilie.

NieuwsFilm

meest populair