Eerste reacties 'Barbie': Oscarwaardig genoemd (maar is dat wel zo?)

Eerste reacties 'Barbie': Oscarwaardig genoemd (maar is dat wel zo?)

De film met Margot Robbie en Ryan Gosling.

Na succesvolle films als Lady Bird en Little Women koos regisseur Greta Gerwig voor een film over de bekende speelgoedpop Barbie van fabrikant Mattel. Met hoofdrollen voor Margot Robbie en Ryan Gosling moet de film wel een succes worden, zou je zeggen.

Nu zijn de eerste reacties op Twitter verschenen nadat Barbie op zondag in première ging in Hollywood. Deze reacties laten zoals gewoonlijk een bijzonder positieve indruk achter. De volledige recensies hebben een embargo tot 13 juli.

Hulde aan grote namen
De $100 miljoen kostende film, waarvan een groot deel naar de vele sterren in de film gaat, wordt in de online reacties vooral geprezen om de rollen van Robbie als Barbie en Gosling als Ken. Ook regisseur Gerwig krijgt de nodige mooie woorden toegedicht door recensenten en andere filmlui die de film al mochten zien.

Online zijn ook andere geluiden te vinden waarin juist wordt aangegeven dat Barbie niet (helemaal) aan de verwachtingen kan voldoen. De recensent van Time gaf aan hoe de film werd ontvangen onder de recensenten die zijn sprak. En de ontvangst zou voor vooral "wisselend" zijn.

Eerste reacties
Hieronder de eerste online reacties. In de eerste reacties is Jamie Jirak "doodseries" dat Gosling een Oscarnominatie verdient voor zijn rol als Ken. Ook wordt de film "hartverwarmend en hilarisch" genoemd.







Vanaf 19 juli draait de film in Nederland en op 21 juli gaat Barbie officieel in de States in première.

NieuwsFilm

meest populair