De "nieuwe Batman Forever" duurt maar liefst 158 minuten

De "nieuwe Batman Forever" duurt maar liefst 158 minuten

Na een recente vertoning van de film is er meer bekend geworden over deze versie.

De originele film Batman Forever uit 1995 werd geregisseerd door Joel Schumacher en duurt 121 minuten. Eerder dit jaar doken geruchten op dat er een verlengde versie van de film bestond.

De verlengde Joel Schumacher-versie van Batman Forever werd vertoond tijdens een privévertoning van Kevin Smith begin deze maand in de Smodcastle Cinema in New Jersey.

De reacties
Nadien is bekend geworden dat de film een speelduur heeft van 158 minuten (of 2 uur en 38 minuten) en een langzamer tempo heeft. Hoewel de film nog steeds aanpassingen nodig zou hebben op het gebied van de muziek en visuele effecten, kan de film op een manier ademen die het origineel niet kon.

Verschillende mensen plaatsten kort na het zien van het project berichten op Twitter, waarbij iemand opmerkte dat de film "een diepere, psychologisch complexe karakterontwikkeling" presenteerde voor Val Kilmer's Bruce Wayne/Batman. Een andere gebruiker bevestigde dat het de "superieure versie" van de film was.

Castleden
Naast Val Kilmer in de rol van Batman speelden Tommy Lee Jones als Harvey Dent/Two-Face, Jim Carrey als Edward Nygma/The Riddler en Nicole Kidman als Dr. Chase Meridian. Of de verlengde versie van de film voor het grote publiek gaat uitkomen is niet bekend.





NieuwsFilm

meest populair