Nieuwe 'Spider-Verse 3' foto's tonen opvallende outfit voor Spider-Man 2099

Nieuwe 'Spider-Verse 3' foto's tonen opvallende outfit voor Spider-Man 2099

Ontwerper Kris Anka laat nieuwe beelden zien van de outfit.

Spider-Man: Across the Spider-Verse is nog niet uit de bioscoop of er wordt achter de schermen alweer druk gewerkt aan de opvolger: Spider-Man: Beyond the Spider-Verse. In een aantal foto's die afkomstig zijn van het productieteam tonen veranderingen voor een van de belangrijkste personages.

Spider-Man: Beyond the Spider-Verse gaat mogelijk zorgen voor een nieuw kostuum voor Miguel O'Hara, ook bekend als Spider-Man 2099. Foto's van het artwork suggereren dat het kostuum van O'Hara een opvallende verandering zal ondergaan ten opzichte van zijn vorige kostuum.

Het nieuwe ontwerp
Het nieuwe ontwerp, bedacht door Kris Anka, is een opvallende afwijking van het oorspronkelijke blauw-rode pak. Het bevat nu witte elementen in het masker en op de borst, evenals subtiele wijzigingen aan het iconische schedelvormige spinnenembleem.

In de tweede film werd O'Hara geïntroduceerd als een tegenstander, maar niet als de schurk. Stemacteur Jason Schwartzman heeft gehint op de dreigende terugkeer van de schurk The Spot in het derde deel.

Release
Met de releasedatum van 29 maart 2024 in het vooruitzicht, blijft het spannend welke nieuwe onthullingen naar buiten zullen komen.



NieuwsFilm

meest populair