Hugh Jackman in actie als Wolverine op set 'Deadpool 3': onthult gaaf detail

Hugh Jackman in actie als Wolverine op set 'Deadpool 3': onthult gaaf detail

De film gaat film wat zaken op de hak nemen.

Deze week verscheen de eerste foto van het duo Ryan Reynolds en Hugh Jackman die de hoofdrollen spelen in Deadpool 3, uiteraard als Deadpool en Wolverine. Nu hebben we heel wat meer beelden, en let op mogelijke SPOILERS!

Deadpool 3 maakt onderdeel uit van het Marvel Cinematic Universe en dat geeft de film nog meer mogelijkheden met uiteenlopende personages. Zo zou Mobius M. Mobius uit Loki, gespeeld door Owen Wilson, te zien zijn. Marvel Studios zal ongetwijfeld meer verrassingen in petto hebben.

Wolverine
De foto van Deadpool en Wolverine is waarschijnlijk niet onopzettelijk online verschenen. De opnames met het duo vinden namelijk buiten plaats en het gevolg is dat er heel wat foto's gemaakt met telelenzen online verschijnen.

En die foto's geven een blik uit hoe Jackman in actie komt in het herkenbare geel/blauwe Wolverine-kostuum. En er is ook een foto te zien met een enorm logo van de studio 20th Century Fox.

Setfoto's
Via de volgende links kun je de setfoto's bekijken op Twitter: 1. foto's van Deadpool en Wolverine die vermoedelijk in gevecht met elkaar zijn, en 2. de foto met het enorme 20th Century Fox-logo.

De foto's zouden naar verluidt een connectie hebben met The Void uit de Marvel-serie Loki. The Void is de omgeving die door de Time Variance Authority wordt gebruikt om dingen te dumpen die ze niet meer nodig hebben.

NieuwsFilm

meest populair