"Nieuwe James Bond" staat enorm voor aap tijdens BBC News-uitzending

"Nieuwe James Bond" staat enorm voor aap tijdens BBC News-uitzending

Wat zou jij doen als je bij Scotland Yard bent.

Eigenlijk is iedereen wel een beetje fan van James Bond. Als je niet van de films houdt, dan is er wel een iconische zin uit de films die je gebruikt of je bent dol op een 'shaken, not stirred' Martini. Andere fans gaan graag naar locaties uit de film of doen al snel de bekende 007-pose na.

Tijdens een nieuwsuitzending van BBC News is nu een man vastgelegd bij New Scotland Yard die de bekende James Bond-houding aanneemt. New Scotland Yard is het bekende politiehoofdkwartier in Londen.

Vastgelegd
Het mag duidelijk zijn dat de man in het echte leven geen 007 is, aangezien hij niet door lijkt te hebben dat er verderop een journalist voor een camera staat. Nadat de man wegloopt ziet hij het wel.

Overigens heeft de nieuwslezeres of de redactie het zelf ook niet door. De vrouw gaat stug verder met de reportage voor New Scotland Yard. De man loopt lachend met zijn partner weg.

Nieuwe 007?
Misschien kan de man zichzelf kandidaat stellen voor de rol van James Bond. Nog altijd wachten we op witte rook van productiemaatschappij EON. De nieuwe 007 is namelijk nog onbekend.


Bekijk de video van de "James Bond" op de website van Daily Star


NieuwsFilm

meest populair