Hugh Jackman laat de klauwen van Wolverine zien op nieuwe foto's 'Deadpool 3'

Hugh Jackman laat de klauwen van Wolverine zien op nieuwe foto's 'Deadpool 3'

Dit ziet er alvast heel gaaf uit!

Ryan Reynolds heeft al heel wat films gemaakt, maar zijn bekendste werk is toch wel zonder enige twijfel Deadpool. De acteur is perfect als de superheld die bekend staat als 'the merc with a mouth' en keert dan ook terug voor een derde avontuur, maar hij staat er niet alleen voor.

Enige tijd was het onduidelijk of het überhaupt wel zou komen van een derde Deadpool-film. Enige tijd geleden nam Disney namelijk Fox over, waardoor 'Het Huis van de Muis' nu over de Deadpool-rechten beschikt.

Sommige mensen waren bang dat Disney het niet aan zou durven om een Deadpool-film te maken, maar gelukkig lijkt dit niet het geval te zijn. Sterker nog, ze brengen de grote fanfavoriet terug.

Top nieuws
Niemand minder dan Hugh Jackman zal opnieuw te zien zijn als zijn geliefde Wolverine. Het leek erop dat hij na Logan nooit meer in de huid van de superheld zou kruipen, maar hij zal dus ook te zien zijn in de blockbuster.

Samen met zijn 'frenemy' Reynolds zet hij de blockbuster wel vaker in het zonnetje, maar we hebben nog geen beelden gezien. Ook zijn er nog maar nauwelijks foto's opgedoken van de twee superhelden, maar daar komt nu verandering in!

Kiekjes
Er zijn op het internet nu uiterst gave setfoto's te vinden waarin Wolverine op de vuist gaat met Deadpool. Ook heel mooi om te zien dat het Jackman zelf is en nog wel in het iconische Wolverine pak!

Bekijk de kiekjes hier!

NieuwsFilm

meest populair