Peter verlaat FilmTotaal

Peter verlaat FilmTotaal

Even een bericht van huishoudelijke aard: ik, Peter van der Noord, heb besloten om FilmTotaal te verlaten. Voor de velen die geen idee hebben wie ik ben, een hele korte recap. In 2000 ben ik samen met Tako de roemruchte site FilmsOpTv.com begonnen, die in al die jaren flink groeide en in 2004 uiteindelijk werd tot waar u nu bent: FilmTotaal. Met andere woorden: één van de twee oprichters verlaat na zeven jaren het schip. Geen zinkend schip overigens, want FilmTotaal gaat straks met de komende nieuwe site (jaja, hij gaat binnenkort echt komen!) een geheel nieuwe fase in en zal jullie allemaal flink versteld doen staan..

Ik zal daar echter niet meer actief bij betrokken zijn (al blijf ik als gebruiker hier gewoon rondhangen) want voor mij is het tijd voor nieuwe richtingen, nieuwe plannen en nieuwe ideeën; het eerste sollicitatiegesprek komt er deze week aan dus wish me luck.

Na een spetterende afscheidsparty vorige week met gogo-dancers en vele kado's voor mijn noeste arbeid van al die jaren, rest mij alleen nog het bedanken van de mensen die deze site écht tot een succes en groot plezier hebben gemaakt, en dat zijn uiteraard jullie: de trouwe lezers en bezoekers die het zelden met elkaar eens zijn behalve over het feit dat het hier meestal prima toeven is. Blijf vooral komen en reageren want zoals gezegd: FT2.0 wordt straks een nog veel en veel groter feest.

Speciale bedankjes gaan uit naar Ruben, Gudo, Kaj, Remko, Ronald, Kenji, JB, Mark, Simon, ash, Slemper, Gert, Franck, degenen die voor de site schrijven en schreven en uiteraard de Stillpointers Tako, Patrick en Dax - en die laatste drie wens ik ook meteen heel veel succes met de nieuwe site.

Adieu!



NieuwsFilm

meest populair