Nieuwe scifi-komedie van Netflix wordt erg sterk ontvangen: 'They Cloned Tyrone'

Nieuwe scifi-komedie van Netflix wordt erg sterk ontvangen: 'They Cloned Tyrone'

Heeft de streamingdienst weer goud in de handen?

Er is de laatste tijd behoorlijk wat te doen over They Cloned Tyrone, maar dat komt voornamelijk omdat het maandenlang niet erg goed ging met hoofdrolspeler Jamie Foxx. Nu is er eindelijk weer ook wat goed nieuws.

Het is onduidelijk wat Foxx precies had, maar de acteur lijkt eindelijk beter te zijn. Recentelijk werd hij weer lachend gespot. Nu kan de acteur weer tevreden zijn, want zijn nieuwste film, They Cloned Tyrone, wordt tot nu toe uitstekend onthaald.

Verhaal
Het verhaal van de film They Cloned Tyrone gaat over de drugsdealer Fontaine, die door zijn rivaal Isaac wordt doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met Slick Charles en Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken.

Hun aanwijzingen leiden naar een samenzwering van de overheid die experimenten verricht op de zwarte bevolking. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan. Buiten Foxx zijn de andere hoofdrollen weggelegd voor John Boyega en Teyonah Paris. Ook Kiefer Sutherland is in de film te zien.

Cijfers
De Netflix-film scoort op Rotten Tomatoes voorlopig maar liefst een prachtige 94%. Het IMDb punt is echter wel iets minder, namelijk een 6,8. Over een week tijd kunnen wij er zelf over oordelen. De film komt namelijk op 21 juli uit in Nederland.

Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair