Heftige thriller over vermissing van een kind vanaf nu in de bioscoop

Heftige thriller over vermissing van een kind vanaf nu in de bioscoop

Een jong stel belandt in een emotionele crisis.

De bikkelharde Argentijns-Chileense thriller El Castigo van scenarist Coral Cruz en regisseur Matías Bize is vanaf deze week te zien op de Nederlandse schermen.

Het is Bize's best beoordeelde film tot nu toe en speelt zich volledig af buiten in een bos met een mini-cast bestaande uit vijf acteurs/actrices.

Het verhaal
Ana zit achter het stuur. Naast haar zit Mateo, haar man. Samen rijden ze door het bos. De spanning in de auto is om te snijden. Mateo smeekt haar terug te keren, maar Ana rijdt verder. Na twee lange minuten keert ze uiteindelijk om. Op de plaats waar ze hun zoon Lucas achterlieten, vinden ze alleen zijn petje.

Wat bedoeld was als een straf, draait al snel uit op een nachtmerrie voor de ouders. Een golf van opgekropte reflecties, beschuldigingen en ongemakkelijke waarheden komt naar boven. In een doorlopende scène van net geen anderhalf uur volgen we Ana en Mateo, terwijl hun huwelijk langzaam uit elkaar valt.

Duister drama
In de trailer zien we dat de twee ouders langzaam hun gezond verstand beginnen te verliezen tegen elkaar in een zeer donker en onheilspellend bos; dit wordt een pittige kijk!


El Castigo is vanaf 20 juli te zien in de bioscoop bij jou in de buurt.

NieuwsFilm

meest populair