Hoofdrolspeler Kyle Allen zal balen: zijn 'He-Man'-film geschrapt door Netflix

Hoofdrolspeler Kyle Allen zal balen: zijn 'He-Man'-film geschrapt door Netflix

Alweer komt het er niet van...

Netflix brengt elk jaar weer de nodige films en series uit, waardoor je bijna zou vergeten dat de streaminggigant af en toe ook projecten cancelt. Dit is ook het geval voor He-Man.

Toch is het tamelijk opvallend dat Netflix besluit ermee te stoppen. Naar verluidt heeft de streamingdienst namelijk al zo'n 30 miljoen dollar uitgegeven aan het ontwikkelen van de film. Ook had het regisseur-duo Adam en Aaron Nee (bekend van The Lost City) en hoofdrolspeler Kyle Allen al getekend voor het project.

Toch niet
Waarom het project nu dus ineens gestopt wordt is vooralsnog niet helemaal duidelijk, maar het verhaal dat nu de ronde doet is dat de He-Man-film veel meer zou kosten dan gedacht. Toch is het zonde voor de fans dat het er niet van komt. Al eerder probeerde Warner en daarna Sony een He-Man-film te maken, maar ook dit kwam nooit van de grond.

Netflix zou een monsterbedrag klaar hebben liggen van 150 miljoen dollar, maar dit was het maximale. Blijkbaar wil het He-Man team echter maar liefst op z'n minst 200 miljoen dollar, maar dat gaat hem dus niet worden.

Verhaal
Voor degenen die niet weten waar He-Man over gaat: het verhaal speelt zich af in een land genaamd Eternia, waar Prins Adam de geheimen van Castle Greyskull beschermt tegen de kwaadaardige Skeletor en diens volgelingen. Mocht je toch interesse in dit verhaal hebben, probeer dan eens de animatieserie of de stripboeken.

NieuwsFilm

meest populair