Turbulente tijden voor 'Aquaman 2': re-shoots en verlies bekende cameo

Turbulente tijden voor 'Aquaman 2': re-shoots en verlies bekende cameo

Word de nieuwe Aquaman het volgende debacle na 'The Flash'?

De productie van Aquaman and the Lost Kingdom neemt catastrofale proporties aan. Zeker nu is gebleken dat er opnieuw re-shoots moeten plaatsvinden voor de film.

Uit een rapport blijkt dat Aquaman 2 drie rondes van re-shoots heeft doorgemaakt, met twee verschillende Batmans. Naar de laatste telling zijn er al zeven testvertoningen van de film geweest.
.
Derde ronde re-shoots
De testvertoningen begonnen vorige zomer en waren zo teleurstellend dat de re-shoots moesten plaatsvinden. De meest recente reeks re-shoots vond naar verluidt vorige maand plaats in Nieuw-Zeeland en omvatte hoofdrolspelers Jason Momoa en Patrick Wilson.

De film heeft enkele tegenslagen gehad, onder andere door veranderingen in het management-team van Warner Bros. DC-bazen James Gunn en Peter Safran besloten dat een Batman met Ben Affleck en Michael Keaton niet pasten binnen hun ideeën voor het DC-universum.

Uitstel na uitstel
De opnames voor de film begon op 28 juni 2021 in Londen en werd afgerond in januari 2022. Na uitstel van de releasedatum, waaronder 16 december 2022 en 17 maart 2023, heeft Warner Bros uiteindelijk gekozen voor 25 december 2023 als de lancering voor dit nieuwste deel in het DCEU.



NieuwsFilm

meest populair