Simon Pegg heeft hoofdrol in opvallende thriller 'Nandor Fodor and the Talking Mongoose'

Simon Pegg heeft hoofdrol in opvallende thriller 'Nandor Fodor and the Talking Mongoose'

Dit surrealistisch verhaal is bijna echt gebeurd.

In deze aparte trailer voor Nandor Fodor and the Talking Mongoose zien we de familie Irving, die beweerde dat de mangoest Gef hun boerderij bewoonde op het Isle of Man in de jaren 30. Geloof het of niet, maar deze surrealistische nieuwe film is (gedeeltelijk) gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Simon Pegg speelt een paranormale detective genaamd Nandor Fodor in de nieuwe film Nandor Fodor and the Talking Mongoose. De trailer onthult dat Nandor twijfelt aan de waarheid over Gef, terwijl zijn vriendin Anne overtuigd raakt dat de mangoest echt is.

Nandors sterrencast
Voor zo'n surrealistisch verhaal heeft Nandor Fodor and the Talking Mongoose een sterrencast verzameld. Naast Pegg zijn er ook Minnie Driver als Anne, Nandor's vriendin/assistent, en Christopher Lloyd als Dr. Harry Price, een collega-paranormaal onderzoeker.

De regie is in handen van Aam Sigal. Hij was eerder de man achter Chariot (2022), die bijzonder slecht werd ontvangen destijds. Hopelijk heeft hij met deze film meer succes.

Mission Pegg
Simon Pegg speelde onlangs samen in Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, waarin hij zijn bijrol als IMF-agent Benji Dunn herhaalde. Nandor Fodor markeert zijn eerste hoofdrol in enige tijd.



Nandor Fodor and the Talking Mongoose verschijnt op 1 september in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair