'A Haunting In Venice' krijgt trailer: vervolg op 'Murder on the Orient Express' en 'Death on the Nile'

'A Haunting In Venice' krijgt trailer: vervolg op 'Murder on the Orient Express' en 'Death on the Nile'

Dit ziet er toch wel goed uit!

Kenneth Branagh is natuurlijk al jarenlang een grote en bekende naam in Hollywood, maar de laatste tijd houdt hij zich voornamelijk bezig met films rondom de geliefde detective Hercule Poirot. Hij komt nu alweer met een derde verhaal en dit ziet er goed uit!

Branagh neemt niet alleen de regie voor zijn rekening maar speelt ook de hoofdrol in de films. Zo wist hij al hoge ogen te gooien met Murder on the Orient Express. Deze film werd tamelijk goed onthaald, waardoor hij een tweede deel maakte, genaamd Death on the Nile.

Vervolgen
Het vervolg werd echter iets minder goed ontvangen, maar dat kwam ook vanwege het feit dat Armie Hammer een van de hoofdrollen in die film speelt, terwijl hij net was aangeklaagd (meer daarover lees je hier). Mede hierdoor kwam de film van Branagh in een ietwat penibele situatie terecht.

Toch heeft hij een derde film kunnen maken, genaamd A Haunting in Venice. Hier verscheen nog niet zo heel lang geleden beelden van, maar nu staat ook de eerste echte officiële trailer online. Eerlijk is eerlijk, deze ziet er goed uit!

Verhaal
Deze derde film is gebaseerd op het boek Halloween Party van Agatha Christie en het verhaal speelt zich af in het griezelige Venetië van na de Tweede Wereldoorlog op Allerheiligenavond.

Poirot is nu met pensioen en leeft in zelfopgelegde ballingschap in de meest glamoureuze stad ter wereld. Hij woont met tegenzin een seance bij in een vervallen, spookachtig palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, wordt de rechercheur in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen geduwd.

De meeste reacties zijn tot nu toe positief, voornamelijk omdat Branagh in zijn derde film meer horror-elementen lijkt te verwerken. Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair