Margot Robbie 'loog' om 'Barbie' te kunnen maken: "Ik moest de studio weten te overtuigen"

Margot Robbie 'loog' om 'Barbie' te kunnen maken: "Ik moest de studio weten te overtuigen"

Maar wie weet krijgt ze nog wel gelijk.

Er komt de laatste tijd behoorlijk wat nieuws langs over Barbie. Heel erg gek is dit niet, aangezien de blockbuster een van de grote zomer hits lijkt te worden. Toch zou het best wel kunnen dat de verwachtingen van hoofdrolspeelster Margot Robbie ietwat tegen zullen vallen.

Het is geen geheim dat Robbie een belangrijke rol heeft gespeeld om het project van de grond te krijgen. Een lange tijd werd er gesproken over een Barbie-film, maar pas toen Robbie zich ermee begon te bemoeien kwam het project echt in een stroomversnelling terecht.

1 miljard
Robbie wist de studiobazen dan ook te overtuigen met misschien wel een leugentje voor eigen bestwil, door te zeggen dat Barbie mogelijk meer dan 1 miljard dollar gaat ophalen. Zij laat zich er tijdens een recent interview over uit.

"Mijn doel was om de studio dit project goed te laten keuren, dat een groot idee is met een geweldige regisseur. Ik gaf voorbeelden als 'Steven Spielberg en dinosaurussen' enzovoort. Alles wat veel geld in het laatje heeft gebracht noemde ik op om vervolgens te zeggen: "En nu heb je Barbie en Greta Gerwig!" Zij kunnen in datzelfde rijtje passen"

Wel of niet
Heel erg zeker is Robbie echter niet van de zaak, maar ze houdt wel goede hoop. Zo vervolgt ze: "Ja, ik heb inderdaad gezegd dat 'Barbie' 1 miljard dollar kan ophalen. Misschien is dat ietwat overdreven, maar we wilden de film maken! Ik moest ze weten te overtuigen!"

"Maar denk eens terug aan Jurassic Park en het eerste gesprek hierover. "Een film met dinosaurussen? Tja, klinkt wat vreemd maar waarom ook niet?" Nu, decennia later, zeggen ze: "Een van de beste films aller tijden!" Laten we hopen dat Barbie hetzelfde pad zal belopen!"

Bekijk de trailer van Barbie nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair