Gloednieuwe 'Gran Turismo' trailer onthult spannende beelden

Gloednieuwe 'Gran Turismo' trailer onthult spannende beelden

Gaat dit racedrama een overwinning of een harde crash worden?

Na de release van Barbie en Oppenheimer deze week is er in augustus weer vrij baan voor nieuwe releases. Met Oscar-genomineerde regisseur Neill Blomkamp (District 9) gaat Gran Turismo gegarandeerd een razendsnelle actiefilm worden.

In de nieuwe trailer volgen we een team van underdogs: Een worstelende gamer uit de arbeidersklasse (Archie Madekwe), een voormalig mislukte autocoureur (David Harbour) en een idealistische directeur van motorsport (Orlando Bloom).

Waargebeurd droomverhaal
Gran Turismo vertelt het ongelooflijke ware droomverhaal van tiener Jann Mardenborough. Nadat de gamer een race had gewonnen in de Gran-Turismo Academy competitie, mocht hij echt gaan racen voor Nissan.

In 2013 werd er al begonnen aan de film met regisseur Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick), wat uiteindelijk crashte in 2018. De nieuwe productie begon in mei 2022 en werd in december van dat jaar afgerond.

Toekomstige Playstation-verfilmingen
Gran Turismo zal zich aansluiten bij een reeks PlayStation-exclusives die van consoles naar live-action films gaan. Dit zal grote titels bevatten zoals de zombie survival game, Days Gone, en het mythologische epos, God of War.



Gran Turismo zal exclusief in de bioscoop worden uitgebracht op 10 augustus.

NieuwsFilm

meest populair