R-rated Marvel-film 'Kraven the Hunter' barst van de meest krankzinnige schurken

R-rated Marvel-film 'Kraven the Hunter' barst van de meest krankzinnige schurken

Dit belooft een bijzondere 'superheldenfilm' te worden.

Sony heeft een nieuwe korte trailer vrijgegeven voor Kraven the Hunter. Ook heeft de studio bekendgemaakt welke 'schurken' er in deze Marvel-film te zien zullen zijn.

In Kraven the Hunter kruipt Bullet Train-acteur Aaron Taylor-Johnson in de huid van de bekende tegenstander van Spider-Man.

Nieuwe trailer
Kraven zal in oktober in de bioscopen verschijnen. De komende tijd kunnen we dus een hoop promotiemateriaal van deze veelbelovende film verwachten.

Nu heeft Sony dus een nieuw spotje voor de R-rated anti-heldenfilm gelanceerd. Hoewel we daar weinig nieuwe beelden zien, bevat deze wel een paar gave shots.



Voodoo en kameleon
Ook heeft Sony de namen van de schurken bekendgemaakt. Allereerst Ariana DeBose. De met een Oscar bekroonde West Side Story-actrice kruipt in de huid van Calypso, een voodoopriesteres.

Fred Hechinger (The White Lotus) speelt de rol van Dmitri Smerdyakov, de halfbroer van Kraven. Fans van Marvel zullen deze naam misschien herkennen: Smerdyakov is namelijk de superschurk Cameleon.

Neushoorn
Dan Boston Strangler-acteur Alessandro Nivola. Hij zal te zien zijn als Aleksei Sytsevich alias de Rhino. In de film zal hij veranderen tot levensechte én levensgevaarlijke neushoorn.

Als laatste Christopher Abbott (First Man). Ook hij gaat het Kraven lastig maken. Abbott speelt een schurk genaamd de Foreigner.

NieuwsFilm

meest populair