Christopher Nolan over het maken van de volgende 'James Bond'-film: "een geweldig voorrecht"

Christopher Nolan over het maken van de volgende 'James Bond'-film: "een geweldig voorrecht"

De regisseur ziet het wel zitten maar dan wel op het juiste moment.

Christopher Nolan komt de laatste tijd behoorlijk vaak langs in het nieuws. Gek is dit niet, want Oppenheimer is nu te zien in de bioscopen. Tijdens een recent interview laat de geliefde regisseur zich uit over toekomstige projecten en een eventuele James Bond-film.

Daniel Craig zal niet meer terugkeren als James Bond. Hij was een laatste keer te zien als 007 in No Time to Die, waardoor er nu een vervanger gevonden moet worden. Sommige filmfans willen maar wat graag een Bond-film zien van Nolan, maar wat vindt hij hier zelf van?

Reactie
Nolan werd hier nu dus zelf naar gevraagd. Nog niet zo heel lang geleden liet hij weten dat we geen superheldenfilm of een Star Wars-avontuur van hem hoeven te verwachten, maar dat hij een Bond-film eigenlijk wel ziet zitten.

Zo zegt de regisseur: "James Bond heeft een belangrijke rol in mijn carrière gespeeld, en nog steeds. Je kan in mijn films duidelijk zien dat ik door hem geïnspireerd ben. Het zou een enorme eer zijn om een Bond-film te mogen maken".

Maar toch
Wel weet Nolan dat het niet alleen maar leuk zal zijn. Zo vervolgt hij: "Als je aan de slag gaat met zo'n personage, weet je dat je jezelf ook aan bepaalde regels moet houden. Je moet zo'n film echt op het juiste moment in je carrière maken".

"Je moet er klaar voor zijn. Je moet het echt aankunnen, want je krijgt maar een keer zo'n kans, dus je moet je er volledig op willen en kunnen storten. Je wil dit niet doen en vrezen dat het misschien fout gaat".



NieuwsFilm

meest populair