Deze hersenbrekende scifi-film op Netflix houdt kijkers op het puntje van hun stoel

Deze hersenbrekende scifi-film op Netflix houdt kijkers op het puntje van hun stoel

Sterk ontvangen Netflix-film nu in de Top 10.

Netflix levert vaker zwak ontvangen Originals op, maar dat is niet het geval met They Cloned Tyrone. De scifi-komedie met onder meer Star Wars-acteur John Boyega staat er goed op bij de recensenten en knalt nu de Netflix Top 10 in.

They Cloned Tyrone komt van debuterend regisseur Juel Taylor en Netflix omschrijft de film met woorden als "hersenbrekend" en "offbeat". Naast Boyega zie je ook Teyonah Parris, Jamie Foxx en Kiefer Sutherland in belangrijke rollen.

Sterk ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat They Cloned Tyrone op een ijzersterke 92 procent na 71 recensies. De Audience Score staat op het moment van schrijven nog altijd op 100 procent. De IMDb-score is met een 6,6/10 duidelijk lager.

"De film is niet erg kleurrijk, maar wel visueel interessant. Gepaard met een catchy soundtrack vormt alles een strak geheel," aldus Ruby Dijk die de film bevredigend genoeg vindt. Ze gaf 3,5 ster.

Nu op Netflix
Wil je They Cloned Tyrone graag zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Door een reeks griezelige gebeurtenissen raakt een onwaarschijnlijk drietal steeds verder verwikkeld in een duister buurtcomplot.

NieuwsFilm

meest populair