Mysterie uit 'Barbie' opgelost: wie is die onbekende vrouw op het bankje

Mysterie uit 'Barbie' opgelost: wie is die onbekende vrouw op het bankje

De scène uit de Barbie-trailer heeft fans met veel vragen achtergelaten.

Het was een moment uit de eerste Barbie-trailer dat vragen opriep: toen Margot Robbie's Barbie een ontmoeting had met een oudere vrouw op een bankje in de echte wereld. Velen dachten dat het een vertolking was van Barbie's schepper, Ruth Handler.

Nu Barbie eindelijk in de bioscoop te zien is, weten we de volledige betekenis van de scène en wie die mysterieuze vrouw eigenlijk is. Het blijkt dat de scène op het parkbankje niet plaatsvindt tussen Barbie en Ruth Handler, noch tussen Barbie en Barbie zelf.

De vrouw is..
In plaats daarvan is het gewoon een moment waarop Barbie (Robbie), die net in de echte wereld is, menselijke emoties begint te ervaren. Ze ontmoet deze oudere vrouw en vertelt haar: "Je bent mooi". De oudere vrouw reageert zelfverzekerd: "Dat weet ik", wat Barbie doet lachen terwijl ze huilt.

De vrouw op het bankje is de met Ocar-winnende kostuumontwerper Anne Roth. Ze werkte eerder samen met Barbie-co-schrijver Noah Baumbach bij drie van zijn films: Margot at the Wedding, While We're Young en White Noise.

Belangrijke scène
Hoewel het moment in de film geen verband heeft met iets anders in de film, legde regisseuse Greta Gerwig uit aan de New York Times dat het een moment was dat noodzakelijk was voor de film: zonder dit wist ze niet waar de film over ging:

"Het is een doodlopend moment, in zekere zin - het leidt nergens naartoe", zei Gerwig. "En in eerdere versies van de film werd gesuggereerd: 'Nou, je kunt het eruit knippen. En eigenlijk zou het verhaal net zo doorgaan.' En ik zei: "Als ik de scène eruit knip, weet ik niet waar deze film over gaat."

Bekijk hier de trailer met de vrouw op het bankje vanaf 2:10



NieuwsFilm

meest populair