Deze acteurs weigerden allemaal de rol van Ken in 'Barbie'

Deze acteurs weigerden allemaal de rol van Ken in 'Barbie'

Een te drukke agenda gooit roet in het eten.

Barbie is dé grote hit van het jaar. Margot Robbie speelt de hoofdrol, terwijl Ryan Gosling als Ken is te zien. Toch hadden bijna nóg meer Kens in de film rondgelopen.

De blockbuster heeft nu al zowat alle verwachtingen overtroffen, waardoor er al wordt gesproken over een mogelijke sequel. Hierin zullen nieuwe Barbie's en Kens in te zien zijn, iets waar de nodige acteurs wel oren naar hebben, zoals Oppenheimer-hoofdrolspeler Cillian Murphy.

Liever niet
Ondanks het feit dat Gosling ijzersterk is in de rol van Ken, was niet iedereen een even grote fan van zijn casting toen dit bekend werd gemaakt. Sommige mensen vonden het leeftijdsverschil tussen hem en Robbie namelijk te groot, maar daar heeft zij geen enkele moeite mee.

Hij is echter niet de enige Ken. Zo lopen er nog heel wat meer rond, zoals o.a. Simu Liu en Kingsley Ben-Adir, maar volgens de casting directors hadden het er nog heel wat meer kunnen zijn.

Lijst
Ook Bowen Yang, Dan Lev en Ben Platt werden voor Barbie gevraagd, maar alle drie de acteurs hadden al andere plannen. Vanwege de drukke agenda's moesten ze hier allen vanaf zien, iets waar ze wel van balen.


Wie weet, als het daadwerkelijk komt van een sequel, zullen ze misschien alsnog van de partij zijn.

NieuwsFilm

meest populair