David Finchers 'The Killer' wordt "erg gewelddadig" en "Oscarwaardig"

David Finchers 'The Killer' wordt "erg gewelddadig" en "Oscarwaardig"

Netflix lijkt weer een topper in handen te hebben.

Later dit jaar verschijnt op Netflix de nieuwe film van regisseur David Fincher, die veel mensen kennen van Se7en en Fight Club. Eerder verscheen van de filmmaker al Mank op Netflix en binnenkort is het tijd voor The Killer.

The Killer is een verfilming van de gelijknamige graphic novel en heeft een belangrijke rol voor Michael Fassbender. De film beleeft binnenkort zijn première tijdens het filmfestival van Venetië dat eind augustus van start gaat.

Bejubeld
De film wordt nu al bejubeld door de baas van het filmfestival, Alberto Barbera. "De film is erg gewelddadig. Het is adembenemend van begin tot het einde. Michael Fassbender is fantastisch."

In gesprek met Deadline geeft hij aan dat hij verwacht dat The Killer mee gaat dingen om de nodige Oscars: "Zeker de film Ferrari van Michael Mann; zeker de film The Killer van David Fincher; en de film Maestro van Bradley Cooper. Het zou me verbazen als deze films niet in de Oscarrace belanden."

Foto uit The Killer
Je ziet ook rollen van Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte en Tilda Swinton. Op 10 november moet de film op Netflix verschijnen, mogelijk (en hopelijk) met een korte bioscooprelease voorafgaand. Hieronder de nieuwe foto uit The Killer.

Bekijk de afbeelding
Tijdens het filmfestival van Venetië maken gaan ook grote films als Denis Villeneuve's Dune: Part Two, Ridley Scotts Napoleon en Martin Scorseses Killers of the Flower Moon in première.

Klopjacht
In The Killer overleeft een huurmoordenaar een aanslag en neemt hij het vervolgens op tegen zijn werkgevers en tegen zichzelf tijdens een internationale klopjacht waarvan hij volhoudt dat deze niet 'persoonlijk' is.

NieuwsFilm

meest populair