Wie wordt eigenlijk de grote schurk in 'Deadpool 3'?

Wie wordt eigenlijk de grote schurk in 'Deadpool 3'?

Volgens een bekende primeurtjesjager gaat het om een bekend gezicht.

Deadpool 3 belooft een van de coolste Marvel-films ooit te worden. Ryan Reynolds heeft immers een hele hoop sterren verzameld voor de film. Maar wie wordt eigenlijk de grote schurk? Daarover hebben we nu iets meer informatie.

Volgens de bekende primeurtjesjager @MyTimeToShineHello zal de hoofdschurk een bekend gezicht uit het Marvel Cinematic Universe zijn. Verdere details geeft deze 'scooper' op dit moment niet prijs.

Lekker speculeren
Gezien er nog geen concrete naam is genoemd, speculeren Marvel-fans op dit moment volop op social media over de identiteit van deze schurk.

Een veelgenoemde naam is Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Andere primeurtjesjagers beweren echter dat zij niet in de film te zien zal zijn.

Loki
Andere mogelijkheden die fans noemen zijn Loki (Tom Hiddleston). In de film zal de TVA, de organisatie uit de serie Loki die de tijdlijnen beschermt, te zien zijn. Dat is een mogelijke hint.


Ook Jeff Goldblums Grandmaster is een populaire suggestie. De acteur was al in het Verenigd Koninkrijk, waar de opnames van Deadpool 3 plaatsvonden, voor Wicked. Qua toon zou hij ook perfect bij Deadpool passen.

NieuwsFilm

meest populair