Wanneer verschijnt 'Shazam 3', of kunnen de fans het schudden?

Wanneer verschijnt 'Shazam 3', of kunnen de fans het schudden?

De toekomst van de franchise lijkt nog onzeker

Hoewel superheldenfilms als paddenstoelen uit de grond schieten, lijkt het niet voor elke comic-franchise even vanzelfsprekend dat er twee, drie of zelfs meer sequels gemaakt worden. Ook voor superheld Shazam! is het nog even de vraag of hij terug mag keren naar het witte doek.

Of de superheld nog een grote toekomst heeft in de wereld van DC Studios, moet regisseur en DC-baas James Gunn bepalen. Vooralsnog heeft Gunn er nog niks over naar buiten gebracht.

Onzekere Zachary Levi
Acteur Zachary Levi heeft er op het moment een hard hoofd in. In een podcast laat hij weten onzeker te zijn over een eventuele terugkeer van zijn personage.

"Ik weet niet wat de toekomst voor ons in petto heeft, want helaas werd de tweede film niet zo goed ontvangen. De score van het publiek is nog steeds redelijk goed, maar de score van de critici was heel vreemd en verbijsterend laag, en de mensen waren waanzinnig onvriendelijk," vertelt Levi.

Een flinke lading haat
Ook spreekt Levi zich uit over de negatieve reacties die de film kreeg op social media. "Sociale media zijn zo veranderd. Haat, online haat, haters en troller zijn zoveel heftiger geworden. Ik denk dat er mensen zijn die helaas, bepaalde projecten willen vernietigen omdat ze ze niet leuk vinden, of ze mogen mij niet, of ze houden niet van andere mensen die erbij betrokken zijn of wat dan ook."



Hoewel Levi toegeeft dat de film geen groot meesterwerk was, hoopt hij dat Shazam! Fury of the Gods in de toekomst minder negatieve reacties oproept. "Ik hoop alleen dat het een van die dingen zal zijn waar mensen naar terug zullen kijken, op streaming thuis of in een vliegtuig of wat dan ook, na zoveel negativiteit erover te hebben gehoord, en denken: 'Nou, wacht even.'"

NieuwsFilm

meest populair