'Meg 2: The Trench' belooft echt knotsgek te worden

'Meg 2: The Trench' belooft echt knotsgek te worden

Dit is echt krankzinnig.

De eerste grote film van augustus is Meg 2: The Trench. De film over enorme haaien en andere gigantische monsters belooft weer echt een spektakel te worden.

The Trench is het vervolg op de haaienfilm The Meg uit 2018. En hoewel de eerste film best spannend was en claustrofobisch aanvoelde, zo onder water, lijkt deel twee vooral echt knotsgek te worden.

Meg: The Trench
De ervaren diepzee-reddingsduiker Jonas Taylor (Jason Statham) leidt een dapper onderzoeksteam op een verkennende duik in de diepste diepten van de oceaan. Hun reis mondt uit in chaos wanneer een kwaadaardige mijn-operatie hun missie bedreigt en hen dwingt tot een strijd om te overleven.

In een bloedstollende race tegen de klok moeten Jonas en de anderen het plotseling opnemen tegen kolossale megalodons en meedogenloze milieu-plunderaars. Om te overleven zullen ze de genadeloze roofdieren te slim af moeten zijn.

Krankzinnige trailer
De nieuwste trailer voor de film toont ons Jonas die arriveert op 'Fun Island'. Alles loopt al snel uit de hand wanneer alleen grote haaien tevoorschijn komen, maar er ook enorme tentakels uit het water stijgen. Bekijk de trailer hieronder:



Augustus
The Meg 2: The Trench is vanaf 3 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien. Naast Statham zijn ook acteurs als Cliff Curtis, Sienna Guillory en de Nederlandse Whoopie van Raam te zien.



NieuwsFilm

meest populair