Vervolg 'Ghostbusters: Afterlife' slachtoffer van stakingen en verschijnt niet meer in 2023

Vervolg 'Ghostbusters: Afterlife' slachtoffer van stakingen en verschijnt niet meer in 2023

Ghostbusters 5 wordt weer verschoven.

In de nasleep van de WGA en SAG-AFTRA stakingen kondigde Sony een heleboel vertragingen aan. Ook het vijfde deel in de Ghostbusters-franchise is weer een aankomend project dat is vertraagd.

Ghostbusters: Afterlife slingerde de franchise weer een nieuw succes in na de grote flop uit 2016. Helaas moet er nu nog even gewacht worden op deel vijf.

Firehouse
Veel details zijn er nog niet bekend over de aankomende film. Naar verluidt krijgt de film de naam Firehouse. Dit verwijst naar het originele hoofdkwartier van de spokenjagers en suggereert dat het een belangrijke rol zal spelen.

Alle hoofdrolspelers van Afterlife keren terug met Paul Rudd, McKenna Grace, Finn Wolfhard en Carrie Coon, die opnieuw op spoken zullen jagen.

Wanneer te zien?
Ghostbusters: Firehouse, stond gepland voor kerst dit jaar. Helaas is het vervolg op Ghostbusters: Afterlife nu doorgeschoven naar Pasen 2024. De nieuwe releasedatum is nu 29 maart.



Oude Bekenden
Er zijn veel theorieën over de aankomende film. Zo verwachten veel fans om oude castmembers zoals Bill Murray en Sigourney Weaver terug te zien. Dit zou goed kunnen, vooral omdat het lijkt dat Ghostbusters terug zal keren naar New York.



NieuwsFilm

meest populair