Deze geïmproviseerde sneer van The Rock richting Tyrese Gibson werd bewust behouden in 'Fast & Furious 6'

Deze geïmproviseerde sneer van The Rock richting Tyrese Gibson werd bewust behouden in 'Fast & Furious 6'

Het zorgt voor een grappig moment.

Het komt wel vaker voor dat bloopers per ongeluk in een film blijven zitten. Wist je echter dat er ook eentje in Fast & Furious 6 zit?

Het zou best kunnen zijn dat je dit moment over het hoofd hebt gezien, want misschien ziet niet iedereen het echt als een blooper maar eerder de improvisatie van een acteur. Het gaat hier over Dwayne 'The Rock' Johnson.

Kibbelen
Op het einde van de film, wanneer Dominic Toretto en zijn familie weer eens een barbecue houden om de overwinning te vieren, komt Hobbs (Johnson) ook langs. Roman (Tyrese Gibson) maakt een grapje door te zeggen dat ze snel de babyolie moeten verstoppen.

Hobbs komt echter met een goede comeback, door te zeggen dat ze beter zijn grote voorhoofd kunnen verstoppen. Dit stond echter niet in het script, maar werd verzonnen door Johnson zelf.

Grappig moment
Wat ook wel leuk is om te weten is dat dit de eerste keer is dat het werd opgenomen. De reactie van acteur Ludacris, die zo moet lachen dat hij zijn drankje uitspuugt, is dan ook niet geacteerd maar gewoon authentiek.



De hele cast en crew vond het zo'n grappig moment, dat ze besloten het erin te laten. Wie weet krijgen we nog wel meer komische momenten tussen de twee te zien, nu dat Johnson terugkeert!

NieuwsFilm

meest populair