Topactrice over haar opvallende schurkenrol in 'Deadpool 3': "Echt zin in"

Topactrice over haar opvallende schurkenrol in 'Deadpool 3': "Echt zin in"

Corrin voelt zich gelukkig om deel uit te maken van het MCU.

Acteur Emma Corrin deelt nieuwe details over hun rol in de aankomende derde Deadpool-film. Corrin is enthousiast voor hun MCU-debuut en kan niet wachten om een Marvel-schurk te zijn.

Corrin is vooral bekend door hun rol als Princess Diana in The Crown, maar de acteur is ook te zien in My Policeman, Lady Chatterley's Lover en Anna X.

"Het is een absolute mindf*ck"
In een interview met Empire sprak Corrin over de rol en liet weten dat de schurk spelen een hele uitdaging was. "Het is zo'n ingewikkelde wereld. Er komt zoveel bij kijken."

"Het is een absolute mindf*ck. Alle taal en paaseieren, het is verbazingwekkend. Ik begrijp echt waarom het zoveel betekent als voor zoveel mensen. Het is een fenomeen en ik heb echt geluk dat ik er deel van uitmaak."

Wie speelt Corrin?
Er is vrij weinig bekend over welke rol de non-binaire acteur speelt. Wel weten we dat Corrin waarschijnlijk de belangrijkste schurk speelt. Er zijn wel theorieën, zo zou de acteur Lady Deadpool of Lady Deathstrike spelen.



De stekker gaat uit
Helaas moet er nog even worden gewacht voordat we weten wie Corrin daadwerkelijk speelt. Door de SAG-AFTRA stakingen is de productie voor Deadpool 3 ook stilgelegd. Het is nog niet duidelijk wanneer er weer zal worden gewerkt aan de film.



NieuwsFilm

meest populair