'Barbie' dit weekend door magische grens van 1 miljard aan box office

'Barbie' dit weekend door magische grens van 1 miljard aan box office

Een welverdiende prestatie van een ongekend populaire film.

Barbie gaat aankomend weekend haast gegarandeerd de magische grens van 1 miljard dollar passeren aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Dat blijkt uit de laatste updates van de cijfers en verwachtingen.

Op dit moment is Barbie zo'n vijf miljoen verwijderd van een wereldwijde opbrengst van 800 miljoen dollar. In Amerika haalde de film maandag en dinsdag zo'n 15 miljoen per dag op.

Volle zalen
De wereld is overspoeld door een roze explosie. Barbie beleefde twee weken terug een geweldige opening in de Verenigde Staten met ruim 162 miljoen dollar - een van de beste ooit.

Sindsdien blijft de film van regisseur Greta Gerwig (Lady Bird) volle zalen trekken. Hele groepen trekken in roze kleding naar de bioscopen om hem te aanschouwen.

Superfilm
Met alle positieve reacties, van zowel critici als fans, is het niet vreemd dat de verwachtingen voor de eindopbrengst van Barbie torenhoog zijn.



Naar alle verwachtingen doorbreekt Barbie dit weekend al de magische grens van 1 miljard dollar aan de wereldwijde bioscoopkassa's. De grote vraag is nu: waar stopt deze zegetocht?

NieuwsFilm

meest populair