Groot 'Star Wars'-nieuws in aankomst meldt Billy Dee Williams

Groot 'Star Wars'-nieuws in aankomst meldt Billy Dee Williams

Krijgen we hem weer te zien als Lando?

Als je een beetje een Star Wars-fan bent, dan ken je de naam Billy Dee Williams vast en zeker wel. Het zal dan ook als muziek in de oren klinken dat hij naar alle waarschijnlijkheid terugkeert naar 'a galaxy far, far away'.

Williams was te zien als Lando Calrissian in The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Nog niet zo heel lang geleden keerde hij weer terug als het geliefde personage, in The Rise of Skywalker.

Serie
Toch leek het erop dat Williams vervangen zou worden door de jongere Donald Glover. Laatstgenoemde maakt samen met zijn broer, Stephen, een Lando-serie voor Disney+.

Iedereen ging er vanuit dat Donald Glover de hoofdrol op zich zou nemen, maar misschien steekt de vork toch anders in de steel. Hij speelde het personage nog in Solo: A Star Wars Story en leek het stokje over te nemen van Williams.

Allebei?
Williams deelde echter een bericht op Twitter, waardoor de nodige mensen nu veronderstellen dat niet alleen Glover maar ook Williams zelf Lando zal spelen. Fans denken dat we dus een jonge en een oudere Lando krijgen te zien.



Dit komt voornamelijk door dit bericht van Williams: "Ik ben heel blij om te delen dat er binnenkort iets magisch aankomt. Dit is echt een droom die uitkomt. Blijf me volgen om hiervan op de hoogte te blijven, want dit wil je niet missen. 'May the Force be with you all'."

NieuwsFilm

meest populair