Provocerende Netflix Original is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Provocerende Netflix Original is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Untold: Jake Paul the Problem Child snelt de Netflix Top 10 binnen.

De Netflix Top 10 bestaat alweer een paar dagen uit dezelfde films, maar de lijst heeft nu een nieuwe Netflix Original mogen ontvangen. Het betreft de docu over de bokser en celeb Jake Paul, met de titel Untold: Jake Paul the Problem Child.

De docu komt van regisseur Andrew Renzi en Netflix omschrijft deze als "provocerend" en "intiem". We krijgen een blik op hoe Jake Paul van een online prankster uitgroeide tot een boksheld.

Wisselende ontvangst
Op Rotten Tomatoes zien we nog geen recensies, maar verschillende Nederlandse media bekeken de docu wel. "De docu biedt inzicht in hoe je met goede marketing, goede ideeën en vastberadenheid succes kunt behalen in de sport," aldus Nick Boudewijn van Vechtsportinfo.nl.

"Untold: Jake Paul the Problem Child zit erg goed in elkaar en geeft je een eerlijk kijkje in het leven van Jake Paul, maar de documentaire is ook één grote reclame voor Jake als de redder van de bokssport," vindt de recensent van Veronica.

Nu op Netflix
Wil je probleemkind Jake Paul in actie zien, dan vind je zijn docu nu hier op Netflix.


De synopsis luidt als volgt: Jake Paul ontwikkelt zich van internetsensatie tot een van de meest polariserende figuren in de sport. In 2013 verrijken Jake en zijn broer Logan sociale media met uiteenlopende grappen en grollen. Nadat controverses Jake's carrière bijna ruïneren, krijgt hij een tweede kans als bokser.

NieuwsFilm

meest populair