Alice Eve ondergaat gruwelijke marteling in de bovennatuurlijke horrorfilm 'Haunting of the Queen Mary'

Alice Eve ondergaat gruwelijke marteling in de bovennatuurlijke horrorfilm 'Haunting of the Queen Mary'

Welkom op het spookschip.

Alice Eve stapt aan boord van een spookschip in de eerste trailer voor Haunting of the Queen Mary, een paranormale horrorfilm waarin twee families verstrikt raken tijdens het zeilen aan boord van de Queen Mary op Halloweennacht in 1938 en nu.

Alice Eve (Bombshell) speelt de hoofdrol in deze lugubere geesten-film. The Haunting of the Queen Mary is geregisseerd door Gary Shore, een Ierse regisseur die je kunt kennen van Dracula Untold.

The Haunting of the Queen Mary
Haunting of the Queen Mary onderzoekt de mysterieuze en gewelddadige gebeurtenissen rond de reis van een familie op Halloweenavond in 1938, en hun verweven lot met een andere familie aan boord van de beruchte oceaanstomer van vandaag.

Terwijl Erin (Alice Eve) de spookachtige geesten begint te zien die de oceaanstomer uit zijn duistere verleden vasthoudt, beseffen ze en haar man dat er maar één uitweg voor hen is, naar de diepten van het schip waar gewelddadige geheimen worden onthuld.

De echte Queen Mary
Het schip is gebaseerd op een echt watervoertuig genaamd de RMS Queen Mary, gelanceerd in 1936 en gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het schip heeft een lange geschiedenis van bezoekers die melden dat ze geesten zien in de kamers en op het dek.



Cast
Naast Eve zien we ook Joel Fry, Nell Hudson, William Shockley en Lenny Rush in de aankomende film. Haunting of the Queen Mary is op 18 augustus te zien in Amerikaanse bioscopen. Later deze maand is de film ook online te bekijken.



NieuwsFilm

meest populair