Langverwachte horror-sequel 'Final Destination 6' staat in de startblokken

Langverwachte horror-sequel 'Final Destination 6' staat in de startblokken

Zodra de stakingen in Hollywood voorbij zijn, beginnen de opnames.

Jeffrey Reddick, de bedenker van de Final Destination-franchise, heeft laten weten dat de zesde film van de franchise in de startblokken staat en dat de opnames direct zullen beginnen als de acteursstakingen in Hollywood ten einde zijn gekomen.

Vorig jaar werd al bekend dat Freaks-regisseurs Zach Lipovsky en Adam B. Stein zijn ingehuurd om Final Destination 6 te regisseren voor New Line Cinema.

Talent achter de schermen
Jon Watts, die we kennen als regisseur van de laatste drie Spider-Man films, produceert én bedacht het idee voor de film, die wordt omschreven als een 'relaunch' van de franchise.

Guy Busick en Lori Evans Taylor, die eerder de scripts van Scream en Ready or Not schreven, schreven het scenario voor Final Destination 6.

Franchise producent Craig Perry zal samen met Sheila Hanahan Taylor en Dianne McGunigle produceren.

Enthousiaste Reddick
De eerder genoemde Reddick liet tijdens een recent gesprek met Collider het volgende vallen over de productie van de film:

"Het zesde deel gaat voor de camera's zodra de stakingen ten einde komen. Het is geweldig om als een genrefan iets te hebben bedacht dat zoveel mensen kennen.

Ik heb al een hoop gehoord over bepaalde scènes in de film, en daar kan ik alleen maar om lachen. Het wordt zeker al het wachten waard."

Het is nog onduidelijk wanneer Final Destination 6 moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair