Eerste recensies 'Meg 2: The Trench': heerlijke onzin of bedenkelijk vervolg?

Eerste recensies 'Meg 2: The Trench': heerlijke onzin of bedenkelijk vervolg?

De eerste reacties op de haaienfilm zijn binnen

Je houdt er van of je vindt het verschrikkelijk: actiefilms met zoveel spektakel, sensatie en knokpartijen dat het (bijna) ongeloofwaardig wordt. Ook de nieuwe Meg 2: The Trench belooft weer een spectaculair actiefestijn te worden. Dit zijn de eerste reacties.

Op de website Rotten Tomatoes stromen de eerste ratings en recensies van de film binnen. Op het moment zijn de positieve reacties echter flink in de minderheid.

Dikke onvoldoende
De 'Tomatometer', ook wel de 'critics score' genoemd, staat momenteel op slechts 27%. Dit houdt in dat het grote merendeel van de recensenten de film een negatieve score hebben gegeven. Direct na de première van de film stond de meter zelfs op 0%. De score die het publiek aan de film geeft, is momenteel nog niet bekend.

Ook als het op de recensies aankomt, overstijgen de negatieve reacties de positieve. Zo wordt de film "Gewoon weer een van Stathams doorsnee actiefilms" en "Een grote en domme verveling" genoemd.

Over-de-top tweede helft
Waar de meeste recensenten het over eens lijken te zijn, is dat de tweede helft van de film een stuk beter is dan de eerste helft. Zo gaan de positieve reacties voornamelijk over "de knotsgekke laatste 30 minuten" en de negatieve reacties over de zogenaamde "saaie eerste helft".



Wie door de eerste helft van de film heen kan komen, staat dus nog wel een leuke verrassing te wachten. "Als iemand kaartjes voor deze film kocht, kwamen ze om een leuke gigantische haaienfilm te zien. En een leuke gigantische haaienfilm is wat ze gaan krijgen."

NieuwsFilm

meest populair