Het Nederlandse publiek is keihard over 'Meg 2: The Trench'

Het Nederlandse publiek is keihard over 'Meg 2: The Trench'

De haaienfilm Meg 2 kan weinig goed bij het Nederlandse bioscooppubliek: "ga gewoon niet".

Met de kop "Geen recensent mocht hem zien: hoe slecht is Meg 2 echt?" plaatste Robbert Blokland een opvallende kop op de Telegraaf. Het geeft aan dat Warner Bros. niet tevreden was over het eindresultaat in Meg 2: The Trench.

Uiteraard zagen veel recensenten de film daarna wel tijdens een reguliere voorstelling. FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven gaf 2 sterren en noemt Meg 2 "oppervlakkig" en kon het middenstuk onder water nog enigszins waarderen.

Publiek
Het publiek heeft uiteraard ook een mening en als je de reacties op Twitter X leest, dan valt dat niet mee. Korte reacties als "k*tfilm" en "saai" zijn te vinden. Zo schrijft Gg: "Twee keer de trailer in de bios gezien. Zo'n beetje alles gaat twee keer over de top. Het is maar wat je leuk vindt. #meg2 ga gewoon niet."

"Zelfs Jason Statham, drie megalodonhaaien, een reuzeinktvis en dinosauriërs kunnen niet voorkomen dat Meg 2: The Trench een best wel saaie zit is," oordeelt Peter Koelewijn.

Oscarwaardig
Er worden ook grapjes gemaakt over de film met Jason Statham. "Meg 2 gezien. Oscarwaardig. Tegenwoordig in elke film Chinezen trouwens," typte CB.





Nu in de bioscoop
Uiteindelijk bepaal je uiteraard zelf wat je van een vindt. Meg 2: The Trench draait nu in alle Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair