Hugh Jackmans Wolverine zal zijn iconische masker dragen in 'Deadpool 3'

Hugh Jackmans Wolverine zal zijn iconische masker dragen in 'Deadpool 3'

Ryan Reynolds weet wel hoe de Marvel-fans moet bedienen.

Hugh Jackman zal het iconische masker van Wolverine uit de Marvel-stripboeken dragen in Deadpool 3. Dat beweert een bekende primeurtjesjager.

In de derde Deadpool-film zal Ryan Reynolds' grofgebekte hofnar op avontuur gaan met Jackmans Wolverine door verschillende tijdlijnen.

Alles voor de fans
Reynolds is niet alleen acteur, maar ook een slimme producent. Hij weet wat de Marvel-films willen zien. Eén van de dingen op het verlanglijstje is het klassieke kostuum van Wolverine.

In de stripboeken draagt deze X-Men-held vaak een opvallend geel kostuum. In de vorige X-Men-films van Fox (nu in handen van Marvels moederbedrijf Disney) is deze echter - op een tease na - nooit gebruikt.

Mét masker
Daar gaat dus verandering in komen. Onlangs bracht Marvel al een officiële foto naar buiten waarop Jackman te zien was in het iconische Wolverine-kostuum. De grote vraag is nu alleen of hij ook het bijbehorende masker in de film zal dragen.



Ja, als we primeurtjesjager @CanWeGetSomeToast, die een vrij betrouwbare reputatie heeft, mogen geloven. Op Twitter beweert deze 'scooper' dat Jackman het complete kostuum zal dragen in Deadpool 3.

NieuwsFilm

meest populair