Akelige en gewelddadige film op Netflix wordt nu erg sterk bekeken

Akelige en gewelddadige film op Netflix wordt nu erg sterk bekeken

De dramafilm Gully werd wisselend ontvangen, maar weet nu wel veel kijkers op Netflix te trekken.

Soms komt Netflix met opvallende films aanzetten. Dit keer heeft de streamingdienst de film Gully uit 2019 online gezet. De film werd erg wisselend ontvangen, maar staat nu wel in de Netflix Top 10 en vindt dus (opnieuw) zijn publiek.

Gully komt van regisseur Nabil Elderkin en Netflix omschrijft het drama met woorden als "filmhuis" en "sociaal commentaar". Je ziet rollen van onder meer Amber Heard, Terrence Howard, Jonathan Majors, John Corbett, Kelvin Harrison Jr. en Charlie Plummer.

Zwak ontvangen
Ondanks de sterke cast en mogelijk interessant plot bleek de ontvangst onder de critici zwak met slechts 25 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Ook de IMDb noteert zwak met slechts een 2,5/10 na 23k stemmen.

"Raakt kant nog wal deze film," schrijft schumacher op Moviemeter. "Vervelen deed de film op zich niet maar degene die uit de bak kwam acteerde als een natte dweil, rampzalig. De 3 hoofdfiguren deden het iets beter maar niet zoveel beter. Voor mij was het het allemaal net niet genoeg."

Nu op Netflix
Wil je de film toch een kans geven, dan vind je Gully nu hier op Netflix.


Drie gedesillusioneerde tieners hebben een traumatische jeugd gehad en bereiken hun breekpunt. Ze gaan op een gewetenloze wraaktocht door het hedendaagse Los Angeles.

NieuwsFilm

meest populair