Vooruitzichten voor een tweede 'Barbie'-film zijn niet rooskleurig: Wat we weten

Vooruitzichten voor een tweede 'Barbie'-film zijn niet rooskleurig: Wat we weten

'Barbie'-film staat op het punt om 1 miljard dollar te bereiken aan de kassa, maar een vervolg lijkt onwaarschijnlijk

Barbie staat op het punt om $1 miljard binnen te halen aan de Box Office. Nu is de vraag of er ook een vervolg zal komen op de film, maar dit lijkt helaas erg onwaarschijnlijk.

Het Barbenheimer spektakel heeft de filmwereld en vooral de bioscopen een nieuw succes ingeslingerd. Toch is het hoogst onwaarschijnlijk dat de film van Greta Gerwig een tweede deel zal krijgen.

Geen deel twee
The Hollywood Reporter heeft een rapport naar buiten gebracht met meer informatie over een mogelijk tweede deel, alleen ziet dit rapport er niet al te positief uit.

Volgens het bericht zijn er op dit moment geen plannen voor een tweede Barbie. Ook zijn er nog geen deals voor Margot Robbie, Ryan Gosling en regisseur Greta Gerwig om terug te keren voor een vervolg.

Stakingen
De WGA- en SAG-AFTRA-stakingen zorgen ervoor dat gesprekken over een mogelijk vervolg worden uitgesteld tot deze voorbij zijn. Mattel heeft echter al aangegeven dat zij willen terugkeren naar Barbieland met een filmproject.



Mattel-verse
Naast Barbie, heeft het speelgoedbedrijf Mattel nog veel meer filmprojecten in de maak. The New Yorker meldt dat er zo'n 45 Mattel-gerelateerde films in de maak zijn van onder andere Barney, Hot Wheels, Polly Pocket en UNO.



NieuwsFilm

meest populair