Na welke film speelt 'Blue Beetle' zich af in het DC Universe?

Na welke film speelt 'Blue Beetle' zich af in het DC Universe?

De regisseur geeft het antwoord.

Superheld Jaime Reyes uit Blue Beetle wordt de eerste superheld in het nieuwe DC-universum van James Gunn. Regisseur Angel Manuel Soto heeft nu de plaats van de film in dat nieuwe universum onthuld.

Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn is sinds vorig jaar het hoofd van DC Studios en is van plan om het superheldenuniversum opnieuw op te bouwen.

Nieuw en oud
Hoewel de meeste acteurs vervangen zullen worden in dat nieuwe universum, zullen er ook een aantal gezichten blijven, waaronder Gal Gadot als Wonder Woman.

De Blue Beetle-film is grotendeels geproduceerd voordat Gunn aan het roer kwam te staan van DC Studios en wordt uitgebracht tussen films van twee helden die niet terug zullen keren: The Flash en Aquaman.

Plaats in DC-universum
Gunn bevestigde onlangs al dat Blue Beetle de eerste officiële nieuwe held is van zijn universum. Toch vragen fans zich af waar de film precies op de tijdlijn moet worden geplaatst. Regisseur Angel Manuel Soto geeft het antwoord.


"We weten dat Superman, Batman en de Flash bestaan in onze wereld, maar vertellen nooit hoe, waar of wat", vertelt hij. "Zo blijft de deur openstaan voor elke interpretatie of richting die James Gunn op wil gaan".

NieuwsFilm

meest populair