Vanaf deze dag zie je 'Gran Turismo' bij Pathé in de bioscoop

Vanaf deze dag zie je 'Gran Turismo' bij Pathé in de bioscoop

De gameverfilming met supercars verschijnt deze week in de bioscoop

De afgelopen weken verschenen films als Mission: Impossible 7, Barbie, Oppenheimer en Mag 2 in de Nederlandse bioscopen. Deze week is het tijd voor een nieuwe grote gameverfilming: Gran Turismo.

De film komt van regisseur Neill Blomkamp, bekend van onder meer District 9. Hij werkte samen met de grote namen Orlando Bloom, David Harbour en Djimon Hounsou en gaf de hoofdrol aan de relatief onbekende acteur Archie Madekwe.

Woensdag
De eerste vertoningen bij de bioscopen van Pathé vinden plaats vanaf woensdagochtend 9 augustus. Dat is een dag eerder dan de officiële Nederlandse releasedatum. Pathé vertoont de racefilm ook in 4DX, Dolby Cinema, Dolby Atmos en IMAX. Uiteraard waar beschikbaar, of anders in authentiek 2D.

Op 10 augustus vindt er een Gran Turismo-gamingevenement plaats bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn, voorafgaand aan de voorstelling van 20.00 uur. Je kunt dan vanaf 18.00 uur gamen, de film zien en je krijgt er een hapje en drankje bij. Na afloop mag je nog een uurtje gamen.

Tickets
Je kunt uiteraard je tickets al kopen bij Pathé. Houd FilmTotaal in de gaten voor de eerste recensies, de eigen FilmTotaal-recensie en meer nieuws.


Uiteraard wordt de film ook bij de andere Nederlandse bioscopen vertoond, waaronder Vue en Kinepolis.

Gran Turismo
Gran Turismo is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jann Mardenborough. De tiener blijkt zo goed in de Gran Turismo-game dat hij mag deelnemen aan echte races om een professionele autocoureur te worden.



NieuwsFilm

meest populair