Uiterst succesvolle Disney-film 'Encanto' nog altijd zonder vervolgplannen: de actrice reageert

Uiterst succesvolle Disney-film 'Encanto' nog altijd zonder vervolgplannen: de actrice reageert

De Brooklyn 99-actrice zou graag terug willen keren.

Encanto is een van Disney's succesvolste films van de afgelopen jaren. Nu laat een van de hoofdrolspelers, Stephanie Beatriz, weten dat ze het wel ziet zitten om terug te keren voor een tweede deel.

Encanto was na een aantal matige films een redding voor Disney. De film won vorig jaar zelfs een Oscar voor de Best Animated Feature.

Encanto deel twee
Encanto-actrice Stephanie Beatriz liet voorafgaand aan de SAG-AFTRA-stakingen weten aan The Wrap dat ze het wel ziet zitten om terug te keren.

"Ik zou heel graag weer met ze willen werken. Dat team aan die film was zo ongelooflijk om daarmee samen te werken. Ik denk dat er heel veel verhalen te vertellen zijn en er zijn zoveel mensen die dat graag zouden willen zien."

Lang wachten
We zullen nog wel lang moeten wachten voordat we mogelijk kunnen genieten van een tweede Encanto-film. De SAG-AFTRA-stakingen laten alles langer duren en wanneer er wel weer gewerkt kan worden zullen de regisseurs van Encanto eerst Zootopia 2 gaan maken.


Encanto deed het erg goed en bracht maar liefst $256 miljoen op aan de Box Office. Ook werd de film goed ontvangen onder recensenten, die Encanto een 92% gaven op Rotten Tomatoes.



NieuwsFilm

meest populair