Vanaf deze dag staat 'The Little Mermaid' op Disney+

Vanaf deze dag staat 'The Little Mermaid' op Disney+

De sprookjesfilm van Disney heeft Halle Bailey als de Ariel de kleine zeemeermin.

Eind mei verscheen de sprookjesfilm The Little Mermaid in de wereldwijde bioscoopzalen. Het is de zoveelste verfilming van een Disney-animatiefilm. Binnenkort zie je zowel het origineel als deze nieuwe film op Disney+.

Zangeres en actrice Halle Bailey pakte de hoofdrol in de film vol computeranimaties en ze was volgens de recensenten een van de hoogtepunten uit de Disney-film. De ontvangst was verder ook prima.

Flop of niet?
Met een prima ontvangst en met op dit moment een box office-omzet van $564,3 miljoen, mag The Little Mermaid zeker geen flop genoemd worden. Wel zijn er veel succesvollere verfilmingen van Disney-sprookjes geweest. Denk maar aan The Lion King en Beauty and the Beast.

En er komen er ook nog heel wat aan met onder meer Snow White, Mufasa: The Lion King, Moana, Lilo & Stitch en Hercules. Om er maar een paar te noemen.

Disney+
Het lijkt er dan ook op dat de film het op Disney+ goed gaat doen. De streamingdienst heeft onthuld dat de film van Rob Marshall vanaf 6 september te streamen is.


Wil je The Little Mermaid al thuis kijken, dan kan dat al bij Pathé Thuis, vanaf 15,99 euro.

Poster
Disney heeft ook een compleet nieuwe poster online gezet. Naast Ariel zien we onder meer ook Melissa McCarthy als Ursula, Javier Bardem as King Triton.



NieuwsFilm

meest populair