'Star Wars'-legende Harrison Ford is 'dolgelukkig' dat hij onderdeel uit mag maken van Marvel Cinematic Universe

'Star Wars'-legende Harrison Ford is 'dolgelukkig' dat hij onderdeel uit mag maken van Marvel Cinematic Universe

Anthony Mackie vertelt over zijn samenwerking met de legendarische acteur.

Harrison Ford is een natuurlijk een levende legende binnen de filmwereld, maar wie denkt dat de 81-jarige acteur sterallures heeft, heeft het goed mis. Dat vertelt Anthony Mackie, die naast Ford te zien zal zijn in Captain America: Brave New World, in een recent interview.

In de vierde Captain America-film van Marvel zal Ford de rol van General Ross spelen (hij neemt deze over van de overleden acteur William Hurt). Mackie speelt de rol van de titelheld.

Eer
Volgens Mackie was het een enorme eer om met het Star Wars-icoon te mogen samenwerken en was het goed merkbaar op de set dat er een grootheid aanwezig was.

"Het grappige is dat niemand in eerste instantie weet wat ze met Harrison aan moeten, omdat hij natuurlijk een grote naam is", begint Mackie tegenover The Wrap. "Hij heeft echter totaal geen sterallures".

Leuke tijd
De acteur vertelt dat Ford het duidelijk leuk vindt om onderdeel uit te mogen maken van het Marvel Cinematic Universe. "Het verbaasde me eigenlijk hoe toegankelijk en makkelijk hij was en hoe leuk hij het vond om onderdeel uit te maken van de film".



Mackie: "Hij is al zo lang werkzaam in deze industrie en om hem dan op deze leeftijd oprecht enthousiast te zien, helpt voor ons acteurs om de dingen in perspectief te plaatsen en ons te realiseren hoeveel geluk we wel niet hebben dat we deze personages tot leven mogen brengen".

NieuwsFilm

meest populair