Het stevige 'Violent Night' moet een vervolg krijgen, maar: productie in gevaar?

Het stevige 'Violent Night' moet een vervolg krijgen, maar: productie in gevaar?

Het ziet er naar uit dat de ontwikkelingen even on hold worden gezet...

Kerst is echt niet altijd even gezellig! Dat laat de duistere film Violent Night wel zien. Fan van de horrorfilm? Dit weten we over een tweede deel.

Violent Night heeft een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood. Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Jammer, want ze hadden niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman.

Tweede deel
Dat er een tweede deel van de stevige film zou verschijnen, stond eigenlijk al zo goed als vast. Toch loopt de productie op dit moment niet helemaal soepel.

De ontwikkeling van Violent Night 2 verliep goed, maar krijgt nu toch te maken met de tegenslagen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de stakingen in Hollywood.

Oplossen
In een gesprek met Collider is David Harbour (de hoofdrolspeler) open over de productie. "We zullen moeten zien waar het past als ze al deze arbeidsproblemen kunnen oplossen."

"We zouden allerlei dingen kunnen opnemen die ik graag aan de mensen zou willen geven. Maar ja: we zijn hard bezig", vertelt Harbour in het gesprek. Kwestie van geduld!



NieuwsFilm

meest populair