Zien we Gal Gadot straks via een cross-over in de 'Army of the Dead'-filmreeks?

Zien we Gal Gadot straks via een cross-over in de 'Army of the Dead'-filmreeks?

Zal Gal Gadot nu ook tegen Zombies vechten?

Morgen komt die nieuwste grote actiefilm, onder leiding van Gal Gadot, uit op Netflix. Heart of Stone maakt van Gadot een echte actieheld en nu laat regisseur Tim Harper weten dat hij wel een cross-over ziet zitten.

In Heart of Stone zien we een soort vrouwelijke James Bond, Rachel Stone. Zij zou een goede toevoeging kunnen zijn aan het team in de Army of the Dead'-filmreeks op Netflix.

Cross-over
In een interview met ComicBook lieten Harper en acteur Matthias Schweighofer (die ook te zien is in Army of the Dead) weten dat ze een samenwerking wel zien zitten tussen de twee films.

"De Army of Thieves- franchise zou te gek zijn. Stel je voor dat Jack of Hearts, Ludwig Dieter ontmoet. Dat zou echt leuk zijn. De vraag is wel wie gaat de film regisseren?"

Waar gaat Heart of Stone over?
In Heart of Stone maken we kennis met de uiterst vaardige CIA-agent Rachel Stone. Zij is de enige vrouw die tussen de mysterieuze, machtige, wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie Charter en het verlies van zijn waardevolste en gevaarlijke bezit, staat, het 'Heart'.



Vanaf 11 augustus is Heart of Stone op Netflix te zien, inclusief aanvullende rollen van onder meer Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo.



NieuwsFilm

meest populair